Local

Montesinos CFS - FC Barcelona Alusport: Victòria contundent a Jumilla (1-5)

Els gols de Wilde, Igor, Gabriel, Lin i Saad permeten als de Carmona sumar tres punts més a domicili Amb aquest triomf els blaugranes sumen 32 punts en 14 partits i tanquen la primera volta, perquè descansaran la pròxima jornada

El Barça Alusport ha superat aquest divendres el Montesillos Jumilla per 1-5 en un matx que s’ha decidit a la segona part. Els homes de Marc Carmona s’han avançat amb un gol de Wilde i un altre d'Igor, que ha estat respost per Josiko al minut 28. A partir del minut 29 els catalans han posat tota la carn a la graella i han tancat el partit amb els gols de Gabriel, Lin i Saad. Amb aquest triomf el Barça tanca la primera volta amb 32 punts en 14 jornades i sense conèixer la derrota.

El Barça, que ha estat superior, ha colpejat primer a la primera part amb el gol de Wilde al minut 12. Més tard, un altre brasiler, Igor, ha fet el 0-2 després de completar una gran combinació. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

A la represa els de Marc Carmona han vist com el local Josiko retallava diferències al minut 28, però un minut més tard Gabriel, a la sortida d’un córner, ha situat l’1-3 que ha donat tranquil·litat.

En una altra combinació, Lin ha fet l’1-4 i Saad, quan els murcians estaven en situació de porter-jugador, ha fet l’1-5 definitiu i ha certificat el triomf del Barça en una pista en què encara no havia aconseguit la victòria cap equip.