Lorbek: “Estic content per haver tornat a jugar”

Lorbek: “Estic content per haver tornat a jugar”

El jugador eslovè va reaparèixer gairebé sis mesos després d’haver-se sotmès a una artroscòpia per solucionar els problemes de sinovitis al genoll dret L’aler pivot blaugrana va jugar tres minuts i va anotar quatre punts i va rebre dues faltes personals

L’aler pivot del Barça Erazem Lorbek es va convertir en un dels grans protagonistes del partit contra el Nanterre, ja que va tornar a jugar un partit oficial després de quasi sis mesos de baixa a causa de l’operació al genoll dret a què va ser sotmès. El jugador eslovè es va mostrar satisfet en acabar el partit: “Estic content per haver tornat a jugar, he gaudit de tornar a estar a la pista”. Lorbek va mostrar la seva intenció d’anar entrant a l’equip de mica en mica: “Hi he posat de la meva part, estic content, i ja estic pensant en el següent partit i a contribuir una mica més”.

De la victòria del Barça contra el Nanterre, Lorbek ha destacat la maduresa defensiva de l’equip en el tram final del partit: “Hem tingut tot el partit bastant controlat, i al final ens ha costat, però gràcies a la bona feina defensiva hem aconseguit guanyar”. Amb el triomf blaugrana, combinat amb la victòria del Fenerbahçe Ulker a la pista del CSKA de Moscou, el Barça es queda a prop d’assegurar-se la segona plaça del grup.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut