Abrines i Hakanson opten al premi de millor jugador jove del 2013 per la FIBA Europa

Abrines i Hakanson opten al premi de millor jugador jove del 2013 per la FIBA Europa

L'escorta del primer equip, de 20 anys, i el base del Barça B, de 17, dos dels dotze jugadors nominats per la FIBA Europa Abrines ha tingut un gran creixement amb el primer equip i Hakanson va disputar l'Europeu de bàsquet sent el jugador més jove

Álex Abrines, de 20 anys i jugador del primer equip, i Ludvig Hakanson, de 17 anys i base del Barça B, han estat nominats per la FIBA Europa i opten a ser el millor jugador jove del 2013, juntament amb deu jugadors joves més. Aquest premi en els últims anys l'han guanyat jugadors com Jonas Valanciunas, Jan Vesely i Ricky Rubio, ara a l'NBA, i també Rudy Fernández, actualment al Reial Madrid.

La nominació d'Álex Abrines arriba després d'haver completat un gran inici de temporada amb el FC Barcelona, equip amb el qual s'ha guanyat molts minuts, i ha respost amb solvència anotant 9 punts per partit a l'Eurolliga i 8 a la Lliga Endesa en més de 20 minuts per enfrontament. Abrines, que va arribar a Barcelona l'estiu del 2012 procedent de l'Unicaja de Màlaga, va ser escollit al Draft de l'NBA pels Oklahoma City Thunder en el 32è lloc.

Pel que fa a Ludde Hakanson, el base suec ha completat un 2013 realment bo. Amb tan sols 17 anys s'ha convertit en un jugador important al Barça B, que juga a la segona categoria del bàsquet espanyol, i també ha participat en l'Europeu B Sub-18, en què va aconseguir 18 punts per partit, 5 rebots i 4 assistències de mitjana. La bona actuació no va passar desapercebuda pel seleccionador suec, Brad Dean, que el va convocar per a l'Eurobasket 2013 i el va convertir en el jugador més jove a disputar aquesta competició.

[[BOTOVERMELL::VOTA PER++ABRINES I HAKANSON::http://www.fibaeurope.com/cid_xomKo3xWHM2Kq1C8NQLzi2.html::HOR::NF::TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut