Pascual: “Aquestes derrotes fan mal, i més a casa”

Pascual: “Aquestes derrotes fan mal, i més a casa”

L’entrenador del Barça fa autocrítica després de la derrota d’aquest diumenge al Palau i demana més ambició, competitivitat i concentració als seus jugadors

Poques lectures en positiu ha tret Xavi Pascual de la derrota d’aquest diumenge al Palau contra l’Unicaja. “Són derrotes de les que fan mal, i encara més a casa”, ha assegurat el tècnic blaugrana. “El que més em preocupa és el fet que hi ha jugadors que individualment algun dia no hi són. L'ambició, la competitivitat i preparar-se bé per al partit és responsabilitat de cadascú”, ha afegit un Pascual autocrític.

L’entrenador del Barça s’ha mostrat sorprès pel rendiment de l’equip: “Portàvem tres partits consecutius jugant a un bon nivell durant els 40 minuts i aquest diumenge, sorprenentment, no hi hem estat. La línia d'entrenaments i de partits era bona i, per tant, en algunes coses sóc el primer sorprès”.

De més a menys

L’anàlisi del partit per part de Xavi Pascual ha estat molt acurada: “Hem començat bé però amb un 11-2 hem perdut tres pilotes consecutives i amb un 20 a 11 hem encaixat dos triples consecutius; l'últim, al final del primer quart. A partir d'aquí hem viscut un nou partit, amb molts alts i baixos. Hem encadenat algunes errades poc habituals i, paral·lelament, la pressió ha anat augmentant. Hem arribat al final del partit amb opcions però no hem pogut capgirar el marcador”. “Aquest partit, en una situació de més tranquil·litat, crec que l'hauríem pogut acabar guanyant. Només cal veure algunes cistelles que hem fallat”, ha apuntat el tècnic referint-se a la pressió que sent l’equip, sobretot en els duels a casa.

Tranquil·litat amb Lorbek

Per últim, pel que fa a la bona notícia del retorn d’Erazem Lorbek a la Lliga Endesa, Pascual ha explicat que caldrà tenir una mica més de paciència: “A Lorbek encara li falta una mica. A veure si a partir de la setmana vinent pot jugar una mica més. Hem d'anar a poc a poc amb ell i que vagi agafant el ritme de competició”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut