Gran cap de setmana del futbol formatiu blaugrana

Gran cap de setmana del futbol formatiu blaugrana

El Cadet A, Cadet B, Aleví A, Aleví B, Aleví D i Prebenjamí han guanyat els tornejos que han disputat El Benjamí C (8-1) i el Femení B (2-0) van guanyar els seus respectius partits de Lliga

JUVENIL B. II TORNEIG INTERNACIONAL TIDA

Mala sort per al Juvenil B de Garcia Pimienta, que ha caigut a les semifinals del Torneig Internacional Tida, celebrat a la Costa d’Ivori. Els blaugranes, que van guanyar el partit inicial contra el Feyenoord amb un gol de Théo Chendri, van acabar caient a les semifinals després d’empatar a zero contra l’ASEC Mimosas. El conjunt ivorià va superar els blaugranes a la tanda de penals.

CADET A. XXII TORNEIG DE NADAL CADET

Imatge sensacional la que va mostrar el Cadet A, campió del XXII Torneig de Nadal Cadet, celebrat a Canillas (Navarra). Els blaugranes van superar l’Alabès (2-1) i l’Osasuna (1-0) i van aconseguir el bitllet per disputar la gran final. En l’últim partit, disputat diumenge, els blaugranes van superar per la mínima el Reial Madrid amb dues dianes de Carles Pérez i es van proclamar vencedors.

CADET B. TORNEIG FUTBOL SALA MTU HALLEN CUP

Gran torneig del Cadet B a la ciutat de Friedrichshafen, a Alemanya. Els blaugranes van competir amb dos equips, un anomenat Blau i l’altre, Grana. L’equip Blau va guanyar tres partits a la primera fase, contra el Bayern de Munic (2-1), l’Alingen (4-0) i el Friedrichshafen (6-1); en van empatar un, contra el Basilea (2-2), i en van perdre un altre, contra el Schalke 04 (2-3). Els nois de l’equip Grana a la primera fase van guanyar quatre partits, contra el Kluftern/Immenst (7-0), el Manchester United (3-2), el Friedrichshafen (4-0) i el Grasshoppers Zurich (6-1), i només en van empatar un, contra l’Stuttgart (1-1). A la segona fase, l’equip Blau va guanyar els dos partits, contra el Manchester United (1-0) i contra el Zenit (2-1), mentre que l’equip Grana en va guanyar un, contra el Schalke 04 (2-1), i en va perdre un altre, contra el Dinamo de Zagreb (1-4). Amb els dos equips classificats pels encreuaments, l’equip Blau va caure derrotat contra l’Eintracht de Frankfurt (0-3), mentre que l’equip Grana va guanyar l’Olimpic Sarajevo (3-2). Aquesta combinació de resultats va fer que els dos equips es trobessin als quarts de final i que l’equip Grana s’imposés per 3-1. Després es va imposar per 4-2 a l’Eintracht de Frankfurt, i finalment va poder guanyar el títol per 5-3 als penals contra el Dinamo de Zagreb.

ALEVÍ A. TORNEIG FAIR PLAY CUP ELCHE 2013

Actuació impecable de l’Aleví A, que es va proclamar campió del Torneig Fair Play Cup d’Elx. Divendres els blaugranes van sumar un ple de victòries en una lligueta de grups contra el Celtic Elx (4-0), l’Hèrcules (4-1) i l’Intangco (9-1). Als quarts de final el Barça va superar amb contundència el Castelló (9-0) i l’Elx a les semifinals (8-2), ambdues disputades dissabte. Diumenge, la gran final. Els blaugranes no van tenir pietat del València i es van acreditar com el millor equip del torneig (4-0).

ALEVÍ B. INTERNATIONAL GOLDEN CUP

L’Aleví B es va proclamar campió de la International Golden Cup després de guanyar el Cornellà en una final molt disputada (1-0). Els blaugranes, que van començar perdent el primer partit de la lligueta (1-2 contra la Damm), no van tenir pietat dels seus rivals a partir del segon matx. L’Escola de Futbol del Delta de l’Ebre (5-1) i l’Aiguafreda (5-0) en van ser les víctimes. Als quarts de final el Barça va superar el Sant Andreu (0-2), i a les semifinals va esclafar el Rayo (7-0). A la gran final van haver de suar de valent per superar el Cornellà.

ALEVÍ C. II TORNEIG PROMESES SPALL EUROPE CIRERA

L’Aleví C va fer un bon paper en la seva participació al Torneig Promeses Spall Europe. Els jugadors entrenats per Cristian Catena i Josep Ramon Olivé van arribar fins a semifinals, on van caure derrotats per 0-2 davant la Damm. S’ha de tenir en compte, però, que els jugadors rivals eren un any més grans al tractar-se de l’Aleví A. Els blaugranes van controlar la possessió de la semifinal, però amb un gol en cada part del rival no van poder reaccionar. Tot i això, els resultats en els tres partits de lligueta (9-0, 4-0 i 10-0) i els quarts (2-0 amb el Granollers) van ser positius. A més, el migcampista blaugrana Marc Pelaz va ser designat millor jugador del Torneig.

ALEVÍ D. TORNEIG D’HIVERN D’ALEVINS MERCANTIL

L’Aleví D es va emportar el Torneig d’Hivern d’Alevins Mercantil derrotant els amfitrions a la final per 3-0. Va ser una final que de seguida es va encarrilar gràcies als gols de Nadir Louah, Sicu Camara i Gabri en 7 minuts. El Mercantil no va inquietar en cap moment la porteria blaugrana i els homes entrenats per Xavi Bravo fins i tot podien haver marcat dos o tres gols mes. Els resultats de la lligueta també van ser amplis: 4-1 amb el Mercantil, 3-0 amb el G. Manresa i 2-0 Amb l’At. Masnou. A les semifinals davant el Sant Gabriel el resultat va ser d’empat a 0 gols i els blaugranes es van imposar per 3-2 als penals. Pau Servat va ser designat millor jugador del Torneig i Pau Sánchez va rebre el premi de porter menys golejat.

BENJAMÍ B. VI TORNEIG DE NADAL MEMORIAL MANUEL LUQUE I ALEX GALLARDO

Molt bona imatge del Benjamí B tot i ser eliminats a quarts davant el Cornellà per 0-1. L'equip va guanyar a la lligueta 8-0 al Marston Saints, 2-0 al Tàrrega i va perdre per 2-1 amb l'Igualada. El fet de quedar segon de grup el va enfrontar als quarts de final amb el primer de l'altre grup: el potent Cornellà, líder de la lliga regular. El partit va ser molt disputat i els jugadors van demostrar una gran actitud i seriositat. Tot i així, un gol desafortunat a l'últim minut va condemnar als jugadors entrenats per Jordi Pérez. Finalment, però, van quedar cinquens al derrotar 1-0 al Lleida i 1-0 a l'Igualada posteriorment.

BENJAMÍ C 8–1 BLANCA SUBUR. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Gran victòria del Benjamí B en el seu duel contra el Blanca Subur. Els blaugranes van sortir molt concentrats al partit, i Pau Ortega va inaugurar el marcador quan només s’havia jugat un minut. Amb el marcador a favor, el Benjamí B va començar a tocar, a dominar la possessió de la pilota, i al minut 17 Izan Sánchez va fer el segon. A partir d’aquell moment el Barça va passar per sobre del Blanca Subur com una piconadora, i va començar a marcar gols un darrere l’altre. Pau Ortega va acabar el partit amb dos gols, els mateixos que Elliot Cervellera i Izan Sánchez, mentre que Gerard Hernández i Iker Bravo en van fer un cadascun. Els visitants només van poder fer el gol de l’honor a les acaballes del partit.

El Benjamí C també va participar divendres en el “Torneig Vila de Cambrils - Germans Oriol” i se’n va proclamar campió.

BENJAMÍ D. IV TORNEIG DE FUTBOL BENJAMÍ LEROY MERLIN

Sabor agredolç per al Benjamí D en la seva participació en el Torneig de Futbol Benjamí Leroy Merlín. Els blaugranes van superar el Marianao Poblet (2-0) i el Santboià (0-6) i van caure davant l’Horta (1-0) a la lligueta de grups. Als vuitens de final el Barça va superar el Sant Cristòbal a penals després d’empatar a un. El punt final, però, va arribar als quarts, en què van caure contra el Mollet (4-0), equip que es va proclamar campió.

PREBENJAMÍ. III TORNEIG C. GIMNÀSTIC DE MANRESA / XII TORNEIG GERMANS ORIOL

Ple de victòries en els dos tornejos en què va participar el Prebenjamí. En el Torneig C. Gimnàstic de Manresa els blaugranes es van imposar als amfitrions per 4-1 a la final amb 2 gols d’Hèctor i 2 més de Marc Guiu. Tot i arribar cansats per la quantitat de partits disputats, els joves jugadors van mostrar moltes ganes de guanyar i es van acabar emportant el Torneig. A vuitens s’havien desfet del San Gabriel, a quarts del Santes Creus i a les semifinals van derrotar el Mercantil.

A continuació us reproduïm el resultat dels equips femenins:

FEMENÍ B 2-0 TRANSPORTES ALCAINE. LLIGA SEGONA DIVISIÓ.

Victòria plàcida per al Femení B contra el Transportes Alcaine. Les blaugranes van dominar el matx des de bon principi i van obrir la llauna amb un gran gol de Carla Puiggrós. El gol va acomodar les barcelonistes, que van poder oferir la seva millor versió. El segon gol va arribar gràcies a una errada visitant. Diana, defensa del conjunt aragonès, va introduir la pilota a la seva porteria. D’aquí fins al final, placidesa i domini hegemònic del Femení B.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut