Els blaugranes jugaran aquest dijous el partit de vuitens de Copa davant de l’Inter Movistar

Els blaugranes jugaran aquest dijous el partit de vuitens de Copa davant de l’Inter Movistar

El Barça Alusport jugarà dijous un partit importantíssim al Palau. El rival serà l’Inter Movistar i hi ha en joc el pas a quarts de final de la Copa del Rei

Els homes de Marc Carmona no jugaran aquest cap de setmana cap partit de l’LNFS. Els blaugranes han acabat la primera volta amb nou victòries i cinc empats i hauran d’esperar a veure què fa ElPozo Múrcia per saber si acaben segons a la primera volta de la classificació de la Lliga. Però dijous, el Barça Alusport jugarà un partit transcendental de Copa del Rei davant l’actual líder de la competició, l’Inter Movistar.

El partit de dijous serà a vida o mort. Qui guanyi el matx passarà als quarts de final de la competició. Qui perdi, ja no en tornarà a jugar cap més aquesta temporada. I el Barça Alusport veurà com el públic del Palau Blaugrana podrà gaudir d’un dels millors partits de futbol sala que es poden veure actualment al món.

El Barça Alusport ha guanyat les tres edicions que s’han disputat d’aquest torneig. Són un campió invicte i buscaran aconseguir aquest any el pòquer de copes i demostrar que són els màxims favorits de la competició. És per això que el públic del Palau serà un dels puntals de suport per a l’equip aquest dijous. L’Inter està jugant a un gran nivell i prova d’aquest és que no han perdut cap partit en competició encara. Són el màxim golejador de la LNFS i, en aquests moments, l’equip més en forma del campionat. Al partit d’anada de la Lliga, els jugadors culers van empatar a dos un partit que s’havia posat costa amunt a la mitja part quan el Barça Alusport perdia per 2-0. Fernandao i Wilde van fer els gols blaugrana i van sumar un punt valuosíssim a pista contrària.

Marc Carmona encara no sap si podrà comptar amb Cristian i Aicardo i ja sap que Sergio Lozano haurà de veure el partit des de la grada. El porter madrileny es va fer un tall al colze contra el Ríos Renovables i haurà de veure com evoluciona la cicatrització dels punts. Per la seva banda, Aicardo es va lesionar amb la selecció espanyola a la cuixa esquerra i serà dubte fins a última hora.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut