Els dos equips s’han vist les cares en les tres edicions de la Copa del Rei

Els Barça Alusport i Inter Movistar s’han convertit en un clàssic en els partits de Copa a les tres edicions que s’han disputat fins ara

Dijous a les 21 h, el Barça Alusport es veurà les cares amb l’Inter Movistar al partit de vuitens de la Copa del Rei al Palau Blaugrana. El partit és un dels millors que es poden veure a hores d’ara al futbol sala mundial. I en les tres edicions que s’han disputat fins ara, catalans i madrilenys s’han vist les cares cada temporada.

Temporada 2010/11

En la primera edició de la Copa del Rei la temporada 2010/11, els dos equips es van veure les cares a la final que es va celebrar a Toledo. El partit va estar molt disputat durant els 40 minuts reglamentaris i el marcador va acabar en 2-2. La igualtat va ser màxima i Fernandao va marcar un gol en pròpia porta que es va veure compensat per un altre en pròpia porta de Schumacher uns minuts després. La final es va haver de decidir a la pròrroga i aquí els homes de Marc Carmona van estar més encertats, i per bé que els madrilenys es van avançar en el marcador, Torras i Lin van fer els gols que van permetre aixecar el primer títol de Copa del Rei de la història del FC Barcelona.

Temporada 2011/12

La temporada següent, els dos equips es van tornar a veure. En aquesta ocasió va ser a les semifinals del torneig. En aquest cas, l’eliminatòria va ser a doble partit. En el partit disputat al Palau, el Barça Alusport va vèncer per un meritori 3-1 amb dos gols de Wilde i un gol en pròpia porta d’Ortiz. En el partit de tornada a Alcalá, els blaugranes van veure com quan faltaven cinc minuts l’Inter Movistar es posava al davant al marcador per 2-1. Però en dos minuts, Saad i Ari van capgirar el marcador i el matx va finalitzar 2-3 a favor dels blaugranes. La posterior final els de Carmona van haver de jugar-la contra ElPozo Múrcia i van guanyar per un clar 6-3.

Temporada 2012/13

L’any passat els blaugranes van tornar a veure com s’havien d’enfrontar a l’Inter Movistar a les semifinals de la Copa. El partit d’anada es va jugar al Palau una altra vegada i el resultat final de 5-0 amb gols de Lin, Torras i Lozano (2) a més del gol en pròpia porta de Rivillos van permetre viatjar a Alcalá amb un còmode avantatge. En el partit disputat a la pista madrilenya, els catalans van avançar-se per 1-3 a la mitja part i l’Inter Movistar va empatar el partit a falta d’un minut per acabar. A la final jugada posteriorment, el Barça Alusport va tornar a vèncer per tercer any consecutiu i va derrotar ElPozo Múrcia per 6-3 a la final disputada a Irun.