BM Villa de Aranda – FC Barcelona: Obstacle superat (26-39)

El conjunt de Xavi Pascual es classifica per als quarts de final de la Copa del Rei després d’una còmoda victòria a Aranda de Duero A la segona meitat ha debutat amb el primer equip el porter del Barça B Fran Revuelta

El Barça ha arrencat amb bon peu la seva participació a la Copa del Rei 2013/14. Una contundent victòria a Aranda de Duero ha segellat la classificació dels homes de Xavi Pascual per a la ronda dels quarts de final de la competició. El triomf s’ha gestat entre el minut 10 i el 15, quan els blaugranes han signat un parcial de 0-6 que els locals mai més han pogut recuperar.

L’altra cara positiva del partit ha estat el debut de Fran Revuelta. El porter del Barça B ha tingut alguns minuts a la segona meitat, en un matx en què també han jugat Sterbik i Saric i en què no hi era el lesionat Juanín García.

Obren escletxa

Els homes de Xavi Pascual han necessitat deu minuts per trobar la velocitat de joc adequada per iniciar el camí de la victòria. El bon joc amb el pivot i les decisives aturades de Sterbik –fins a vuit en tot el primer temps- han permès als blaugranes plantar-se amb un 4-6 favorable al minut 10. A partir d’aquí s’ha produït un parcial de 0-6 que ha començat a decidir l’eliminatòria. Els gols des del lateral, ràpids contracops llançats pel mateix Sterbik i la contribució anotadora de Gurbindo i Karabatic han posat el 4-12 al marcador.

+7 a la mitja part

Els locals han intentat reaccionar i s’han refet del cop amb un parcial de 4-1. Insuficient per aturar un Barça que ha recuperat la seva bona dinàmica gràcies a l’aparició de Lazarov i més gols de Karabatic. Només l’encert exterior del Villa de Aranda ha impedit que l’avantatge no fos gran a la mitja part (12-19).

Debuta Fran Revuelta

El partit estava molt encarrilat per al Barça. Tot i no tenir un gran inici a la segona meitat, els blaugranes han deixat el matx vist per sentència a partir del minut 42. Les aturades de Saric, que ha entrat a la represa, i els gols treballats a la primera línia, als extrems i pel pivot, han permès al FC Barcelona assolir els deu gols de diferència, un marge que acabaria ampliant-se en el tram final de partit. Amb l’eliminatòria resolta Pascual ha fet debutar Fran Revuelta, porter del Barça B.