Arrenca la Copa del Rei per al Barça d’handbol

Arrenca la Copa del Rei per al Barça d’handbol

Els blaugranes inicien el seu camí a la Copa del Rei 2013/14 a la pista d’Aranda de Duero

Dimarts a les 20.30 h el Barça d’handbol disputa el seu primer partit de Copa del Rei, a l’eliminatòria de vuitens de final. El primer equip blaugrana va estar exempt de les dues primeres eliminatòries de la competició i afronta els vuitens, a partit únic, a la pista del BM Villa de Aranda-Top Ribera.

Un repte per assolir

Els blaugranes afronten el repte de la Copa del Rei 2013/14 amb l’objectiu d’anar superant eliminatòries per aconseguir un títol que se’ls resisteix des de la temporada 2009/10.

Els blaugranes són l’equip que més vegades ha guanyat la competició, amb 17 títols, i busquen assolir el 18è trofeu de la competició del KO. Per aquest motiu, Pascual ha convocat 16 jugadors . L’absència de Juanín García, amb unes petites molèsties musculars, la cobreix el porter del filial Fran Revuelta.

El Barça d’handbol ja ha disputat un partit aquesta temporada a la pista del BM Villa de Aranda Top-Ribera. Va ser a la segona jornada de Lliga i els homes de Xavi Pascual van guanyar per 20 a 44.

Un equip en consolidació

El BM Villa de Aranda viu la seva segona temporada a la Lliga Asobal i lluita per consolidar-se a la màxima competició de l’handbol estatal.

Els castellans arriben a l’eliminatòria de vuitens després de superar, a l’eliminatòria anterior, el BM Pozoblanco per 25 a 35. Els d’Aranda acullen el partit de vuitens a la seva pista, en condició d’equip amb menys classificació a la temporada 2012/13.

Entre els seus jugadors més destacats figuren l’extrem Álvaro Cabanas, el lateral serbi Sladic, i els primeres línies Vallés i Moyano.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut