El FC Barcelona s’integra al DiploCat

El FC Barcelona s’integra al DiploCat

Aquest dimecres s’ha oficialitzat amb l’acceptació del plenari del DiploCat, que ha donat la benvinguda al FC Barcelona com a nou membre del consell

El FC Barcelona ha entrat a formar part del plenari del patronat del Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (DiploCat), on estarà representat pel vicepresident Carles Vilarrubí, responsable de l’Àrea Institucional.

La Junta Directiva del Club va acceptar la invitació de DiploCat el passat octubre, i aquest dimecres s’ha oficialitzat amb l’acceptació del plenari del DiploCat, que ha donat la benvinguda al FC Barcelona com a nou membre del consell.

El Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya és una institució creada el novembre del 2012 com un consorci públic-privat que té l’objectiu d’explicar Catalunya al món i d’incidir en l’opinió pública internacional per tal de potenciar la imatge i el prestigi del país a l’exterior, tot creant vincles i relacions entre els ciutadans i les institucions de Catalunya i els dels altres països. En col·laboració amb els membres del seu patronat, el Consell treballa per despertar l’interès per Catalunya arreu del món, adreçant-se a les audiències internacionals i implicant-les en un intercanvi d’idees sobre qüestions polítiques, econòmiques, socials i culturals.

Al servei del país

“La nostra adhesió al DiploCat és una nova oportunitat de posar el FC Barcelona i la seva plataforma mediàtica al servei del país. D’aquesta manera col·laborem en la projecció internacional de Catalunya. I ho fem de manera natural, com fins ara hem col·laborat amb altres sectors del nostre país, com la cultura, a través de l’Institut Ramon Llull, el turisme, amb el conveni amb Turisme de Catalunya, o el món de l’empresa, amb la Cambra de Comerç, entre d’altres”, ha manifestat Vilarrubí.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut