Jornada d’empats al planter blaugrana

Jornada d’empats al planter blaugrana

El Barça B va empatar a la pista de l’Arenys de Munt; el sub-23, a la del Noia, i el Juvenil, a la del Tordera. El Júnior va perdre a Sant Sadurní i l’Infantil va guanyar el Torneig de Vila-seca

L’hoquei formatiu del Barça ha viscut un cap de setmana de contrastos. El filial blaugrana va cedir els primers punts de la temporada a la pista de l’Arenys de Munt. Tot i l’empat (1-1), el Barça B continua com a líder en solitari i invicte de Primera Divisió. El gol blaugrana el va marcar David Martínez, des del punt de penal. El sub-23 tampoc va poder passar de l’empat, en aquest cas a la pista del Noia, el líder de la Lliga ACHP (3-3). Els d’Edu Castro ocupen la sisena posició de la classificació però tenen un partit menys i, en cas de guanyar-lo, es podrien situar tercers.

El Júnior i el Juvenil ja havien assolit els seus respectius objectius i van afrontar aquesta darrera jornada de l’any amb jugadors molts joves. El Júnior, campió de grup, va perdre a la seva visita al Noia (3-1), i el Juvenil, segon de grup, va sumar un empat a Tordera (2-2). Ambdós equips iniciaran després de les vacances de Nadal una segona Lliga que dóna accés al Campionat de Catalunya.

L’Infantil, campió a Vila-seca

Per últim, l’Infantil es va proclamar campió del Torneig de Vila-seca. Els més petits del planter es van imposar al Vendrell (4-0), al Noia (5-1) i a l’Arenys de Munt (5-2). La final la van disputar contra el Vendrell. Dídac Llobet i Pablo Nájera van signar els gols de la victòria en aquest Torneig de Vila-seca (3-1).

Els propers partits

Primera Divisió: FC Barcelona – Mataró (diumenge, 15 de desembre, 12 hores)

Lliga ACHP: FC Barcelona – Lleida (diumenge, 15 de desembre, 10 hores)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut