Xavi Pascual: “Per guanyar el CSKA s’ha de jugar millor”

Xavi Pascual: “Per guanyar el CSKA s’ha de jugar millor”

El tècnic català comenta que l’equip “ha estat poc constant en atac” i ha reconegut que el CSKA “ens ha passat per sobre físicament”

Xavi Pascual ha comentat a la roda de premsa posterior al partit contra el CSKA de Moscou (79-65) que “ha estat un partit en què hem estat poc constants, sobretot en atac". "Per guanyar un equip gran com el CSKA s’ha de jugar millor”, ha dit el tècnic de Gavà, que ha reconegut la superioritat dels moscovites.

“Físicament ens han passat per sobre. El nivell de contacte ens ha sorprès i no hem sabut jugar a aquest nivell”, ha analitzat Pascual, que ha lamentat la falta d’encert en el tir de dos dient que “ha estat decisiu en el nostre joc”. A més, l’entrenador del FC Barcelona ha parlat d’Erazem Lorbek: “Quan estigui, ens pot ajudar a canviar l’equip. És molt important per a nosaltres en tots els sentits”.

Finalment, Pascual ha reconegut que en cas de derrota, l’equip ha mirat de mantenir l’’average’ tot i que no ha estat possible: “En cas de derrota havíem de perdre per menys de nou, però no hem estat capaços d’aconseguir-ho. Si el CSKA guanya la pròxima jornada, serem tercers”, ha comentat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut