El BM Osca, rival del Barça d’handbol a les semifinals de la Copa Asobal

El BM Osca, rival del Barça d’handbol a les semifinals de la Copa Asobal

Pascual ha definit els aragonesos com “un dels equips més en forma” que hi ha a l’handbol Asobal

Dijous al matí la sala de premsa del Palau Blaugrana ha acollit la presentació i el sorteig de la XXIV edició de la Copa Asobal. El president d’Asobal i directiu responsable de la secció d’handbol del FC Barcelona, Eduard Coll, i la tinent d'alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, han comparegut davant els mitjans i han realitzat el sorteig.

Un candidat a Champions

“Vam patir davant l’Osca, en el partit de Lliga. Ells estan jugant molt bé. Són un dels equips més en forma. És un clar candidat a jugar la Champions l’any que ve”, va recordar Xavi Pascual, un cop conegut el sorteig.

Pascual té molt clar el que ha de fer: “La nostra obligació és guanyar. És una competició que ens fa molta il·lusió”.

Pascual ha volgut lloar “el compromís del Club portant la Copa Asobal a Barcelona”. “Serà molt bon espectacle –ha continuat-, s’estan movent coses d’handbol a Barcelona, i l’equip es mereix el suport de tothom, ja que ells sempre estan al costat de totes les iniciatives al voltant de l’handbol”.

El Palau Blaugrana, seu de la Copa Asobal

El Palau Blaugrana serà la seu de la XXIV edició de la Copa Asobal. L’acord entre Asobal, el FC Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona ha estat clau perquè el pavelló blaugrana sigui seu d’aquesta competició per segona vegada. Les semifinals de la competició tindran lloc el dia 21 de desembre i la final serà el diumenge 22.

Eduard Coll, com a president de l’Asobal, ha volgut “agrair a l’Ajuntament i al FC Barcelona l’esforç que estan realitzant perquè la Copa Asobal sigui tot un èxit”.

A la vegada la tinent d’alcalde, Maite Fandos, ha destacat l’aposta de l’Ajuntament de Barcelona per l’handbol: “Ha estat un any d’handbol a Barcelona. L’iniciàvem amb el Mundial i el tanquem amb la Copa Asobal a la ciutat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut