El partit de vuitens davant de l’Inter Movistar és a vida o mort

El partit de vuitens davant de l’Inter Movistar és a vida o mort

El FC Barcelona Alusport jugarà avui a les 21 h (Esport3 i Barça TV) el partit de vuitens de final de la Copa del Rei davant de l’Inter Movistar

El partit d’aquesta nit és una final avançada. Qui guanya, passa, i qui perd no torna a jugar la Copa del Rei fins a la temporada vinent. El Barça Alusport és l’actual campió de la competició i ho ha estat en tres ocasions consecutives. De fet, com ahir va recordar Jordi Torras, és l’únic equip que ha guanyat aquesta competició des que va començar ara fa tres anys. I els jugadors blaugrana volen mantenir aquesta hegemonia.

Al davant tindran l’equip que està en millor forma aquesta temporada. L’Inter Movistar és l’actual líder de l’LNFS i és l’equip que més gols fa a la competició. Per altra banda, els homes dirigits per Marc Carmona són la millor defensa del campionat. Els blaugranes juguen a casa i amb el suport del seu públic i aquest aspecte pot ser fonamental si el partit va ajustat.

És evident que qui imposi el seu estil sortirà vencedor d’aquest magnífic duel entre dos dels millors equips de l'LNFS. Els darrers anys ha estat així. Quan el Barça Alusport ha pogut dominar amb la defensa els seus rivals, els catalans n’han sortit victoriosos. Quan els atacs dels equips rivals ho han fet millor, la balança s’ha decantat en contra del Barça.

Els precedents són favorables als culers. Tots dos equips s’han vist les cares en les tres edicions disputades fins ara i el balanç ha estat sempre favorable al Barça Alusport. Però la història és la història i el tècnic blaugrana va voler defugir ahir aquest aspecte. No tindran res a veure els partits anteriors jugats en altres edicions a l’hora de saber el guanyador del partit d’avui. Ni tan sols el partit de Lliga d’aquest any, en què els blaugranes van aconseguir un empat a dos a la pista de l’Inter Movistar. De fet, aquest matx és l’únic que l’Inter Movistar no ha pogut guanyar aquesta temporada.

El Barça Alusport afronta aquest partit amb les màximes garanties, malgrat que no podrà comptar amb tots els seus efectius. A la baixa coneguda de Sergio Lozano, el porter Cristian no està plenament recuperat de la lesió al colze que es va fer al partit davant del Ríos Renovables. Jesús Aicardo, lesionat amb la selecció espanyola, arrossega molèsties físiques a la cuixa i serà dubte fins a l’últim moment.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut