Eusebio: “L’equip està en un moment de creixement”

Eusebio: “L’equip està en un moment de creixement”

El Barça B ha fet el penúltim entrenament amb tots els efectius abans de viatjar dissabte cap a Múrcia Adama i Dongou s’han entrenat amb el filial, Grimaldo ha començat a fer treball amb el grup i Agostinho Cá no n'ha fet per molèsties al genoll

El Barça B ha preparat el partit d’aquest diumenge amb el Múrcia (17 hores, Esport3) amb els jugadors disponibles de la plantilla. La Nova Condomina espera uns blaugranes que han millorat en les últimes quatre jornades i que han aconseguit nou de dotze punts possibles. El filial ha comptat amb Adama i Dongou, però ha tingut la baixa d’Agostinho Cá, amb molèsties al genoll dret.

“Aquestes dues victòries ens fan confiar encara més que estem en el bon camí. Ens dóna tranquil·litat per seguir millorant. L’equip està en un moment de creixement i millora de conceptes futbolístics”, ha explicat Eusebio aquest divendres.

Múrcia, equip dur a l’estratègia

El Múrcia està en una dinàmica no gaire positiva ja que no ha aconseguit una victòria en els últims vuit partits. Això el fa ser un rival perillós que buscarà tres punts importants per ocupar places tranquil·les a la classificació.

“Respectem molt el Múrcia. Té jugadors de qualitat. Tots els rivals a Segona Divisió són complicats. Són molt perillosos en l’estratègia ja que fan molts gols a pilota aturada”, ha analitzat l’entrenador blaugrana.

Denis i Grimaldo, noms propis

Una de les bones notícies de la setmana ha estat Grimaldo, que després de deu mesos de la seva lesió ha començat a fer part dels entrenaments amb el grup. “Grimaldo té molt bona mentalitat. Té molta confiança en si mateix però necessita temps després de superar la seva llarga lesió. Anirem amb molta tranquil·litat fins que se senti segur”, ha comentat Eusebio.

Per la seva banda, Denis Suárez va fer un partit molt complet davant el Sabadell i s’ha guanyat els elogis del seu entrenador tot i que l’insta a seguir treballant com fins ara. “Denis té molt bones condicions i molta qualitat. Pot aportar molt a l’equip. Té una molt bona mentalitat. S’està integrant a l’equip i la manera de jugar del Barça. El seu sostre, però, és encara més gran. Té unes enormes possibilitats de ser un jugador important en el futur”, ha conclòs el de La Seca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut