El Barça d’handbol, a tancar la primera volta amb triomf

El Barça d’handbol, a tancar la primera volta amb triomf

La visita del Naturhouse La Rioja al Palau Blaugrana tanca la primera volta dels blaugranes a la Lliga Asobal

Dissabte a les 18.30 h el Barça d’handbol juga al Palau Blaugrana, en directe per Sportmanía, la Jornada 15 de la Lliga Asobal, la qual marca la fi de la primera volta de la Lliga davant l’altre equip Asobal que juga la VELUX EHF Champions League, el Naturhouse La Rioja.

Acabar com va començar

El Barça d’handbol busca la quinzena victòria en quinze jornades de competició i tancar la primera volta com la va començar: guanyant.

Per assolir una volta de la Lliga invicte, Pascual apuntava a la roda de premsa prèvia: “Nosaltres no canviem. Defensarem i correrem tot el que puguem i posarem ritme al partit”.

Per mantenir aquests signes que han portat els blaugranes al liderat de la Lliga, Pascual ha volgut mantenir l’habitual estil de donar la convocatòria hores abans del partit, sempre que aquest és a casa. A més a més, la participació de Dani Sarmiento serà dubte fins al darrer moment.

Un gran minvat per les lesions

El Naturhouse La Rioja ocupa el tercer lloc de la Lliga Asobal i està lluitant per entrar els vuitens de final de la Champions d’handbol

Jesús Javier González va conformar un equip sòlid per disputar l’Asobal i la Champions però els de La Rioja han patit força lesions. Sense homes com Garabaya, Pavan, Malasinskas i Arrieta els de Logronyo porten 20 punts, els seu millor registre històric en una primera volta de Lliga.

Els de La Rioja arriben al Palau Blaugrana amb l’objectiu, també, de treure’s el mal sabor de boca que els va deixar la derrota davant el filial a la Copa i trepitjar un escenari on tornaran la setmana vinent per jugar la XXIV Copa Asobal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut