Acte d’agraïment a les entitats col•laboradores de la Diada del Soci Solidari

Acte d’agraïment a les entitats col•laboradores de la Diada del Soci Solidari

És un reconeixement a totes les entitats que col•laboren amb la Diada del Soci Solidari amb motiu del partit de Copa davant el Cartagena

En un acte presidit pel vicepresident de l’Àrea Social Jordi Cardoner i celebrat a la Sala Auditori 1899, el Club ha volgut agrair la tasca social que porten a terme totes les entitats que formen part de la Tercera Diada del Soci Solidari, que tindrà lloc aquest dimarts (22 h) amb motiu del partit de tornada de setzens de la Copa del Rei al Camp Nou.

Entrades solidàries

Les dues primeres edicions de la Diada van ser tot un èxit i el Club no ha dubtat a organitzar una tercera edició. D’aquesta manera, col·lectius d’interès social pertanyents a entitats com la Creu Roja, la Taula del Tercer Sector o l’ONCE es podran tornar a beneficiar de les entrades que els socis han alliberat de manera voluntària i gratuïta.

Tots els socis que van alliberar el seu seient de manera gratuïta van entrar en un sorteig que va premiar 10 afortunats en un sorteig celebrat divendres. El premi, una entrada de Llotja per al partit d’aquest dimarts contra el Cartagena i, a més, el primer soci premiat també es va emportar una samarreta signada per tots els jugadors de la plantilla del primer equip de futbol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut