El brasiler Dyego, nou reforç del Barça Alusport fins al juny del 2016

El brasiler Dyego, nou reforç del Barça Alusport fins al juny del 2016

El FC Barcelona i l’ala brasiler Dyego han arribat a un acord perquè el jugador signi fins al juny del 2016. El jugador s’incorporarà a la disciplina blaugrana després de Cap d’Any

El Barça Alusport ha arribat a un acord amb l’ala brasiler Dyego perquè el jugador s’incorpori a les ordres de Marc Carmona a partir del mes de gener. Dyego signarà contracte amb el Barça Alusport fins al juny del 2016.

Dyego és una de les actuals promeses del futbol sala brasiler. S’ha convertit en un dels jugadors fixos per al seleccionador a les últimes convocatòries i és un dels relleus generacionals de la seva selecció. El jugador nascut el 1989 prové del Krona Joinville brasiler i ocuparà la demarcació d’ala. És un jugador molt ofensiu que pot finalitzar amb les dues cames tot i que es dretà. A més, té un gran un contra un que el fa molt imprevisible per a les defenses rivals.

Carmona disposarà de 13 jugadors per a cada partit sempre que tots estiguin sans. Aquesta temporada només ha pogut comptar amb tota la plantilla en un total de quatre partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut