El Barça-CB Valladolid, el partit dels rècords

El Barça-CB Valladolid, el partit dels rècords

El FC Barcelona va segellar la victòria més àmplia guanyant per 59 punts de diferència L’equip de Pascual també va establir una nova màxima valoració històrica a l’ACB (178 punts)

Els espectadors que van assistir aquest diumenge al Barça-CB Valladolid van gaudir d’una victòria de rècord (109-50). El conjunt blaugrana va guanyar per 59 punts de diferència, i això suposa el triomf més ampli de la història a l’ACB. Es va superar, d’aquesta manera, la barrera dels 56 punts de distància que va establir l’Unicaja contra el FIATC Joventut (111-55) la temporada 2010/11.

Una valoració incomparable

La victòria contra el CB Valladolid va deixar també una nova màxima valoració històrica. Entre tots els dotze components blaugrana van sumar un total de 178 punts de valoració, rècord absolut a la història de l’ACB, i van supera els 167 que va establir el TAU Ceràmica la temporada 2004/05.

Un total de nou jugadors del FC Barcelona van superar els 10 punts de valoració i fins a set van anotar més de 10 punts. Ante Tomic, amb 17 punts i 28 de valoració, va ser el millor d’un matí pràcticament perfecte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut