Tots els equips van guanyar a excepció de l'infantil

El Barça B es va retrobar amb el triomf, mentre que la resta dels equips del futbol sala base formatiu van guanyar, a excepció de l'infantil

FC Barcelona B 2 – UMA Antequera FS 1

El Barça B va aconseguir un merescut triomf davant de l’UMA Antequera i es manté a la cinquena posició de la classificació. Després d’aconseguir únicament un punt dels últims sis, els jugadors que dirigeix Andreu Plaza van protagonitzar un gran partit i van vèncer davant d’un equip molt complicat. El filial culer va avançar-se al marcador gràcies a una bona jugada de tot l’equip i Fran Conde va ser l’encarregat de posar l’1-0 al marcador. El partit va ser dominat pels locals però l’Antequera no va deixar de provar l’empat en cap moment. Quan només quedaven tres minuts, el jove tanca Adrián Ortego va fer el 2-0. Els dos golejadors blaugrana compaginen els entrenaments amb el primer equip i això els permet agafar un nivell competitiu molt gran a l’hora de competir a la Segona Divisió de l’LNFS. Als últims segons del partit Tete va retallar diferències per als visitants però el marcador ja no va tornar a moure’s.

FC Barcelona 4 – Marfil Santa Coloma 4

El partit va respondre a les expectatives i no va decebre els aficionats que van decidir acostar-se a la Ciutat Esportiva. Després d’un inici de partit en què els blaugranes van dominar el joc però sense gaudir de cap ocasió clara, els visitants es van avançar al marcador i van marxar al vestidor amb un avantatge de 0-1. Només començar la segona part, els colomencs van fer el segon gol. En aquell moment, els blaugranes van canviar una mica el joc i en poc minuts van remuntar el partit fent tres gols i posant-se al capdavant del resultat. Els visitants no es van rendir i van tornar a capgirar el marcador gràcies a dos gols de doble penal. Quan només faltaven tres minuts, el juvenil culer va fer el quart per empatar el matx i a pesar que van intentar fins al final el gol de la victòria, el resultat ja no es va tornar a moure.

CFS La Unión 1 – FC Barcelona 11

El resultat dels cadets va ser el més contundent del cap de setmana al futbol sala formatiu del Club. L’equip va guanyar per un contundent 1-11 al camp del CFS La Unión. Els blaugranes no van abaixar la intensitat en cap moment i van treballar durant tot el partit. El fet més destacat del matx és que fins a set jugadors blaugrana van poder marcar almenys un gol. El proper cap de setmana es veuran les cares davant del tercer classificat, el CN Sabadell.

CFS La Unión 5 – FC Barcelona 3

L’infantil blaugrana va veure com perdia el partit davant del CFS Unión per un clar 5-3. Els blaugranes no van tenir el seu millor dia i van ser superats clarament per l’equip local. De totes maneres, els blaugranes mantenen la segona posició a la classificació.

FC Barcelona 4 – Marfil Santa Coloma 3

L’aleví blaugrana va derrotar el Marfil en un partit molt disputat. Tot just començar, els locals van aconseguir dos gols que van avançar els culers al marcador. A la meitat del primer temps, un gol més d’Adrià va eixamplar la diferència fins al 3-0. Però el Marfil Santa Coloma va retallar diferències tot seguit. A la represa els colomencs van eixugar la diferència en dos minuts i van aconseguir l’empat a tres. Tot i aquest cop, el Barça va aguantar i, gràcies a Víctor, va anotar el quart i definitiu gol del partit. Els últims minuts van saber resistir la pressió visitant i es va endur tres punts molt valuosos.