Cara i creu a l'hoquei formatiu

Cara i creu a l'hoquei formatiu

El sub-23 blaugrana va superar el Lleida i escala posicions. El Barça B, en canvi, va patir la primera derrota del curs contra el Mataró però es manté líder en solitari

Després d’encadenar set victòries i un empat, el filial blaugrana va patir diumenge la primera derrota de la temporada contra el Mataró (2-3), un dels equips de la part més alta de la classificació. Tot i aquesta ensopegada, el Barça B continua com a líder en solitari de Primera Divisió, amb un punt d’avantatge respecte al Sant Cugat. Ignasi López i Adrià Salvadó van igualar el 0-2 inicial dels visitants però Martí Casas va sentenciar per al Mataró. Francesc Linares no va poder comptar amb Jordi Gabarra i Ignacio Alabart per a aquest duel, ja que eren a Viareggio amb el primer equip. La competició es reprendrà després de Nadal.

Pel que fa al sub-23, els gols de Nil Roca (2), Oriol García i Joan Galbas van permetre sumar un nou triomf contra el Lleida (4-1). Una victòria que permet apropar-se a les primeres posicions i que encara té més valor si tenim en compte que el Barça va disputar el matx amb l’equip juvenil. A la Lliga ACHP encara li queda una jornada abans de les vacances, la d’aquest cap de setmana.

El proper partit

Lliga ACHP: Reus Deportiu – FC Barcelona (diumenge, 22 de desembre, 10.30 hores).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut