Pascual: “El grup del Top 16 serà molt dur”

Pascual: “El grup del Top 16 serà molt dur”

El tècnic creu que els blaugranes s’enfrontaran contra “molts rivals amb opcions de classificar-se per als quarts de final”

El Fenerbahçe, l'Olympiacos, l'Emporio Armani, l'Anadolu Efes i l'Unicaja. Aquests són els cinc rivals del Top 16 que ja coneix el FC Barcelona. Aquest divendres, el Kuban, el Panathinaikos o el Caja Laboral –dos dels tres- completaran el grup dels culers. Per a Xavi Pascual, uns rivals de primer ordre: “El grup del Top 16 serà molt dur i ens trobarem amb molts rivals amb opcions de classificar-se per als quarts de final".

I ha afegit: "Evitar el Reial Madrid no era un objectiu”. De fet, els blancs podrien ser un dels rivals a la ronda de quarts, en cas de classificació.

Més solidesa

El tècnic blaugrana també s’ha mostrat satisfet amb l’evolució de l’equip en els últims partits. Una evolució que s’ha reflectit aquest dijous en la victòria sobre el partit contra el Budivelnik Kíev (96-77): “Hem anat creixent i cada vegada ho hem anat fent millor. Estem més sòlids i en atac ens estem deixant anar. Hem millorat".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut