Xavi Pascual: “Juguem com ens entrenem”

Xavi Pascual: “Juguem com ens entrenem”

El tècnic blaugrana ha valorat la participació de l’equip en la Copa Asobal en roda de premsa amb els entrenadors dels altres tres equips classificats

La sala de premsa del Palau Blaugrana ha acollit la convocatòria de mitjans informatius prèvia a la disputa, dissabte i diumenge al pavelló blaugrana, de la XXIV edició de la Copa Asobal. Pascual i els entrenadors del Fraikin Granollers, Toni García; del Naturhouse La Rioja, Jesús Javier González, i del BM Osca, José Francisco Nolasco, han atès les preguntes dels periodistes.

Màxima competitivitat

Pascual ha respost el següent a les preguntes sobre com motivava l’equip aquesta temporada: “Juguem com ens entrenem. El nostre gran secret és que competim sempre. Entrenaments, partits, on sigui, sempre competim i ens demanem el màxim nivell d’exigència”.

L’entrenador del FC Barcelona ha explicat que afronten la Copa Asobal a Barcelona: “Amb molta il·lusió. És un títol més. A l’inici de la temporada sempre esperes ser-hi. No serà fàcil. Volem tenir el suport de la gent de casa i recordem que el partit a Osca va ser molt complicat”

Defensa i porteria, claus

“Les claus del partit les podrem trobar a la defensa i a la porteria. En el partit d’Osca es van veure 66 gols i allà potser ens va mancar una mica de solidesa defensiva”, ha explicat Xavi Pascual pel que fa a les claus que poden decidir l’enfrontament de dissabte.

Xavi Pascual assegurava: “El nostre equip sempre mostra gana i sempre posen l’actitud. Sortirem demà a jugar amb tot, és l'única manera de millorar i continuar sent competitius”.

“El paper de favorit sempre ens el donen. No ho discuteixo, ho accepto i treballo per estar sempre al màxim”, ha conclòs el tècnic del Barça d’handbol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut