Abrines i Lampe parlen de l’actualitat i del futur immediat

Abrines i Lampe parlen de l’actualitat i del futur immediat

Fuenlabrada sempre és una pista complicada. La temporada passada el Barça va guanyar 76-79

Alex Abrines i Maciej Lampe han estat els dos jugadors blaugrana que han atès els mitjans informatius aquesta tarda. Tant l’aler com el pivot reconeixen que l’equip ha millorat notablement en els darrers enfrontaments.

A continuació us oferim el més destacat de les dues compareixences:

Alex Abrines

“És un partit molt difícil. És anar a fer una guerra i tenim dos dies per preparar i tractar de donar el mateix que hem donat en els darrers dos partits.”

“Estem trobant el nostre camí. Estem sent més anotadors, estem jugant més contracops, sobretot amb molta més agressivitat.”

“Jugar a més punts és més divertit no només per a nosaltres sinó per a l’aficionat. Hi ha més espectacle en un partit de molts punts, però, al cap i a la fi, els partits es guanyen des de la defensa i hem d’aprendre això.”

“Estic tenint més minuts, sento més confiança i he de fer un pas endavant. Sense pressa, però aprofitant cada cop més els minuts que em donen per demostrar que tinc possibilitats de ser un gran jugador aquí.”

“Jo penso a treballar cada dia pel Barça, que és el meu Club i és el que em paga i pel qual ho vull donar tot. La selecció si ha d'arribar ja arribarà.”

Maciej Lampe

“Hem jugat bastant bé en els darrers dos partits, però sabem que és una pista molt difícil i caldrà estar preparats mentalment per a un ambient fort i al cent per cent concentrats. No serà senzill.”

“Espero anar millorant i millorant com a jugador. Cada dia em sento millor. Ara estic sortint com el tercer pivot de les rotacions, però no em molesta gens. Em trobo bé amb els meus companys i amb els entrenadors. En el darrer partit vaig descansar, simplement perquè em tocava descansar. No hi ha res d’això que s’ha dit que no estic a gust i que vull canviar de club. Són ximpleries. No és veritat.”

“Com que vam perdre davant el CSKA i vaig tenir un partit bastant dolent després em va tocar descansar, ja se sap que en un club gran aquestes coses passen.”

“Conèixer els equips ACB i la nostra profunditat de banqueta ens pot beneficiar una mica.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut