El Port Sagunt, el rival als quarts de la Copa del Rei

El Port Sagunt, el rival als quarts de la Copa del Rei

El filial, també classificat per a aquesta ronda, s’enfrontarà al BM Osca a doble partit Els duels d’anada d’aquesta eliminatòria seran el 26 de febrer i les tornades, el 5 de març

El Barça i el Barça B d’handbol ja coneixen el seu rival als quarts de la Copa del Rei. El sorteig celebrat aquest dissabte a la seu de l’Asobal ha emparellat el primer equip amb el Fertiberia Port Sagunt i el filial, amb el BM Osca. Els homes de Xavi Pascual disputaran la tornada al Palau Blaugrana, mentre que els de Toni Gerona afrontaran el segon partit a l’Aragó.

Les eliminatòries es jugaran entre el dimecres 26 de febrer (anada) i el dimecres 5 de març (tornada). Els quatre vencedors es classificaran per a la Final a Quatre, que decidirà el campió de la Copa del Rei.

43-20 a la Lliga

El Barça i el Port Sagunt ja es van veure les cares aquesta temporada en la tretzena jornada de la Lliga Asobal. Llavors, el conjunt blaugrana es va imposar per un clar 43-20 al Palau, en un partit ja sentenciat a la mitja part (22-8). L’equip valencià és dotzè a la classificació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut