Eusebio: “L’empat ha fet justícia als mèrits de l’equip”

Eusebio: “L’empat ha fet justícia als mèrits de l’equip”

El tècnic del filial blaugrana va explicar: “Haver empatat a l’últim moment fa que et quedi un bon gust de boca” “Després d’haver fet dos bons partits, hauria estat un càstig molt dur no haver sumat cap punt”, ha afegit Eusebio

Empat agònic del Barça B gràcies a un gol de falta d’Edu Bedia a l’últim sospir. El filial blaugrana ha tret un punt del partit contra l’Sporting: “L’empat final ha fet justícia als mèrits que ha fet l’equip. Haver marcat a l’últim moment fa que et quedi un bon gust de boca”, ha valorat Eusebio, el tècnic blaugrana. “Després d’haver fet dos bons partits, hauria estat un càstig molt dur no haver sumat cap punt”, ha afegit l’entrenador del filial.

Paciència amb Adama i Bagnack

Sobre l’extrem blaugrana, Eusebio ha demanat que es vagi pas a pas: “Ha treballat poc amb nosaltres; va començar la temporada amb el Juvenil, va tenir algun problema muscular i de seguida va anar a ajudar el primer equip. Hem d’anar amb calma”.

Després de les errades de la setmana passada, Frank Bagnack ha vist el partit des de la banqueta, però Eusebio ha negat que fos un càstig: “Està fent una gran temporada. Jugar a Segona Divisió amb 17 anys i amb la solvència que ho està fent és per estar molt content. Simplement, avui he decidit que els centrals fossin Gómez i Ilie”.

Desitjos per al nou any

El tècnic blaugrana ha fet la carta al Reis: “Demano seguir gaudint del treball com ho estic fent, que els jugadors segueixin treballant com ho estan fent, amb el compromís, la força i l’energia positiva que tenim al grup”. A més, ha afegit que té esperances que Sanabria s’acabi quedant.

Satisfet amb Deulofeu

El jugador del Barça, cedit a l’Everton, va ser un dels espectadors del partit des de la llotja del Miniestadi. Eusebio, que ha estat l’entrenador de Deulofeu fins aquesta temporada, ha valorat el seu rendiment a Anglaterra: “Estic molt content per la irrupció de Deulofeu a la Premier League. Cada vegada té més minuts i tinc la sensació que és una bona experiència per a ell”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut