L’equip blaugrana farà una sessió especial amb els més joves al Palau a partir de les sis

L’equip blaugrana farà una sessió especial amb els més joves al Palau a partir de les sis

El Barça Alusport participarà avui en un entrenament de portes obertes al Palau Blaugrana a partir de les sis en què l’entrada serà gratuïta per a tothom

Avui és un dia especial. Marc Carmona i els seus jugadors gaudiran d’un dia especial amb tots els aficionats que vinguin al Palau Blaugrana a partir de les sis de la tarda. Després de la victòria de divendres davant del CA Gran Canària, els membres del FC Barcelona Alusport passaran una estona molt agradable amb els més joves aficionats al futbol sala.

De totes maneres, abans d’aquest entrenament obert per a tothom els de Carmona faran una sessió d’entrenament per tal de preparar el partit de la 17a jornada de l’LNFS davant del Jaén Paraíso Interior. Aquesta serà la primera vegada que la secció de futbol sala blaugrana farà una acció d’aquest tipus i els jugadors culers estan a l’expectativa de tot el que passarà aquesta tarda al parquet del Palau Blaugrana.

Els assistents a l’entrenament de portes obertes d’aquesta tarda tenen la diversió garantida. Estan previstos uns quants jocs en què podran participar amb els jugadors del Barça Alusport, a més de molts regals que es repartiran entre el públic assistent. L’entreteniment està assegurat aquesta tarda amb els membres del Barça de futbol sala.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut