Local

Els jugadors blaugrana només podran fer festa el dia de Nadal

La competició no para i el Barça Alusport s’entrenarà els dies 24 i 26 i només descansarà el dia de Nadal

L’LNFS no para per Nadal i és per això que el Barça Alusport s’entrenarà de valent aquests dies de festa. L’equip ja s’ha entrenat aquest matí a la Ciutat Esportiva durant dues hores i ho tornarà a fer el dia de Sant Esteve a la tarda una altra vegada a la mateixa instal·lació. Els homes de Marc Carmona només descansaran el dia de Nadal, ja que la Lliga no para. De fet, els blaugranes viatjaran a Jaén el divendres 27 per disputar la 17a jornada de l’LNFS davant del Jaén Paraíso Interior.

Els jugadors s’han pres amb professionalitat aquesta situació i han entès que estan en un moment crucial de la temporada. El divendres 3 de gener el Barça Alusport rebrà l’Inter Movistar, actual líder de la competició, i l’objectiu de l’equip és vèncer i retallar tots els punts possibles de cara al play-off de la Lliga. Els madrilenys de ben segur que vindran amb aires de revenja després d’haver estat eliminats de la Copa del Rei ara fa dues setmanes a la pròrroga.

Aquest calendari tan ajustat impedeix que els de Carmona puguin fer gaires festes per Cap d’Any i Any Nou. L’equip té previst fer entrenaments el 31 i l’1 per tal de preparar de manera òptima l’enfrontament davant de l’Inter Movistar, que es preveu clau per al desenvolupament de la classificació del campionat.

Més notícies aquí