Els jugadors blaugrana només podran fer festa el dia de Nadal

Els jugadors blaugrana només podran fer festa el dia de Nadal

La competició no para i el Barça Alusport s’entrenarà els dies 24 i 26 i només descansarà el dia de Nadal

L’LNFS no para per Nadal i és per això que el Barça Alusport s’entrenarà de valent aquests dies de festa. L’equip ja s’ha entrenat aquest matí a la Ciutat Esportiva durant dues hores i ho tornarà a fer el dia de Sant Esteve a la tarda una altra vegada a la mateixa instal·lació. Els homes de Marc Carmona només descansaran el dia de Nadal, ja que la Lliga no para. De fet, els blaugranes viatjaran a Jaén el divendres 27 per disputar la 17a jornada de l’LNFS davant del Jaén Paraíso Interior.

Els jugadors s’han pres amb professionalitat aquesta situació i han entès que estan en un moment crucial de la temporada. El divendres 3 de gener el Barça Alusport rebrà l’Inter Movistar, actual líder de la competició, i l’objectiu de l’equip és vèncer i retallar tots els punts possibles de cara al play-off de la Lliga. Els madrilenys de ben segur que vindran amb aires de revenja després d’haver estat eliminats de la Copa del Rei ara fa dues setmanes a la pròrroga.

Aquest calendari tan ajustat impedeix que els de Carmona puguin fer gaires festes per Cap d’Any i Any Nou. L’equip té previst fer entrenaments el 31 i l’1 per tal de preparar de manera òptima l’enfrontament davant de l’Inter Movistar, que es preveu clau per al desenvolupament de la classificació del campionat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut