Lorbek, centrat cent per cent en el ‘Granca’

Lorbek, centrat cent per cent en el ‘Granca’

El Barça afronta dos partits molt exigents en tres dies: Gran Canària i Real Madrid Els canaris són quarts amb idèntic balanç de victòries i derrotes que el Barça (8-3) L’equip de Pascual ha entrenat aquest dia 26 pel matí

Dia de sant Esteve i això no s’atura. El FC Barcelona, després de la jornada de descans d’ahir en què Xavi Pascual va donar descans als seus homes perquè poguessin celebrar amb les seves famílies el dia de Nadal, l’equip ja ha tornat a l’activitat. I és que el calendari ACB és així d’exigent fins i tot en dates nadalenques.

Aquest divendres, el Palau rebrà el quart classificat de la Lliga Endesa, un Herbalife Gran Canària que està duent a terme una gran temporada, en la línia de les anteriors des que Pedro Martínez se’n va fer càrrec. Els canaris seran un rival complicat previ al duel d’aquest diumenge davant el Reial Madrid.

Lorbek, centrat  

El 6 de desembre va ser el dia que va reaparèixer. Després de gairebé cinc mesos, Erazem Lorbek tornava a sentir-se plenament jugador i ho feia, curiosament, en una de les ciutats de les que guarda millor record, París, on el 2010 es va proclamar campió de l’Eurolliga.

Abans del matx contra el Gran Canària, el pivot eslovè ha atès els mitjans. Aquí teniu les seves declaracions:

“Són molt a prop a la classificació. Tenen un joc molt ben definit. Juguen bé a bàsquet, es troben fàcil i això es deixa veure a l’hora d’aconseguir victòries en partits ajustats com s’ha vist darrerament. Per totes aquestes raons ens hem de preparar molt bé. Penso que ara mateix estem en bona forma i només volem seguir així.”

“A poc a poc estem entrenant bé, ens trobem cada cop millor, això és el més important ara. Contra el Gran Canària sabem que serà un partit difícil en el qual podem demostrar tot això.”

“Ja pensarem en el Madrid quan acabi aquest partit. Es tracta d’un altre gran partit en pocs dies i penso que aquest matx contra el Gran Canària ens anirà molt bé de cara al proper compromís”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut