El Barça Alusport viatja a Jaén amb la intenció de restar punts al líder

El Barça Alusport viatja a Jaén amb la intenció de restar punts al líder

Marc Carmona i els seus jugadors reprenen la competició viatjant a Jaén amb el desig de sumar els tres punts i no perdre l’estela dels dos líders de l’LNFS

A pesar que un dels possibles pensaments podria centrar-se en el partit davant de l’Inter Movistar, tant Marc Carmona com Sergio Lozano han volgut centrar-se en el partit davant del Jaén Paraíso Interior i mirar de sumar els tres punts i arribar al partit davant del líder amb la millor posició possible i llavors retallar punts als madrilenys.

“El que ens proposem és intentar escurçar la distància amb els primers i per fer això passa obligatòriament perquè al partit amb l’Inter arribem amb la diferència dels vuit punts i allà poder retallar alguna cosa. Si no, seria impossible”, ha assenyalat Marc Carmona, tècnic de l’equip, en aquest sentit. Més contundent s’ha mostrat Sergio Lozano, que va poder reaparèixer la setmana passada davant del CA Gran Canària, quan ha afirmat que “pensar en el partit de l’Inter seria un error”. A més, creu que l’equip ha de donar el millor de si mateix des d’ara i fins al final: “Són diversos els partits en què hem deixat escapar punts al Palau, on sempre ens havíem mostrat molt forts i per allà se’ns han escapat molts dels punts que ens treuen ara. Però això passa al món de l’esport i haurem de mirar d’arribar de la millor manera al play-off”.

El preparador culer ha parlat de la dificultat del Jaén. És un equip que juga amb una defensa zonal i la majoria dels equips no estan gaire avesats a aquesta situació tàctica: “El Jaén Paraíso Interior és un equip que juga amb zona i això sempre ens fa jugar amb uns matisos diferents. Estàs menys habituat a atacar-la bé. És una defensa que està molt ben treballada i que en ser zonal provoca que si no estàs bé en atac i tens pèrdues et poden fer mal a la contra. Des del punt de vista tàctic hi ha aquesta exigència i veurem si el treball setmanal dóna els fruits dissabte”.

Cristian

També ha valorat el fet que el porter Cristian estarà de baixa unes deu setmanes per una lesió que es va fer a l’última jugada del partit del Palau amb el CA Gran Canària. “El 2013 ha estat de molt mala sort. Hem d’intentar animar-lo entre tots i esperar que amb el canvi d’any també canviï la seva sort. Té difícil poder jugar l’Europeu, que per a ell també era molt important, i hem de donar-li suport. Ha de treballar bé perquè quan torni canviem aquesta dinàmica”, ha conclòs el tècnic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut