Xavi Pascual: “Hem tingut millor joc que anotació”

Xavi Pascual: “Hem tingut millor joc que anotació”

El tècnic lamenta el mal percentatge de tirs dels blaugranes, però explica que s’han fet moltes coses bé “Des que ha tornat, Lorbek ha tingut bones actuacions i ens està ajudant molt”, comenta Pascual

Xavi Pascual ha comentat en la roda de premsa posterior al partit contra l’Herbalife Gran Canària que l’equip “ha tingut millor joc que anotació” i ha comentat que el gran problema per la baixa anotació ha estat “el llançament exterior”. Això sí, Pascual ha dit que els canaris “són un rival exigent, tenen un gran potencial”, i ha afegit: “Arribem a Madrid amb quatre victòries consecutives i defensivament som més sòlids”.

Pascual, a més, ha afegit que l’equip a poc a poc és més regular: “Estem més sòlids. La regularitat i la solidesa van relacionades. Hem perdut només quatre pilotes, hem agafat molts rebots ofensius i hem defensat molt bé”, ha valorat el tècnic de Gavà. Finalment, Pascual ha dit que Jacob Pullen “està jugant molt bé en els últims partits”, que el nord-americà “està més segur” i ha acabat afirmant que Lorbek, “des que ha tornat, ha tingut bones actuacions i ens està ajudant molt”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut