El Barça Alusport vol vèncer en una pista complicada

El Barça Alusport vol vèncer en una pista complicada

El Barça Alusport jugarà avui a les 18 davant del Jaén Paraíso Interior la 17a jornada de l'LNFS

Guanyar. Aquesta és la consigna del Barça Alusport per al partit d’aquesta tarda. No poden fallar, i ho saben, si volen mantenir la distància amb els líders de l'LNFS i estar preparats en cas que tots dos equips perdin punts a la segona volta del campionat.

Els blaugranes viatjaran amb la baixa coneguda de Cristian, que es perdrà les properes deu setmanes a causa de la lesió que es va fer en l’última jugada del partit davant del CA Gran Canària. La seva absència serà coberta pel porter del filial, Chema, que ha estat gran part de la temporada entrenant-se amb el primer equip.

El Jaén Paraíso Interior es troba en l'11a posició però molt a prop dels llocs del descens directe. És per això que els andalusos faran tot el possible per sumar punts davant de la seva afició. L’equip dirigit per Dani Rodríguez és el vuitè equip que menys gols rep a casa seva, amb 19, i això demostra la importància del pavelló de La Salobreja per als locals.

Els andalusos han fitxat Yoni, del CA Gran Canària, a causa de la lesió de llarga duració de Dani Martín, i els ajudarà a millorar en atac. A més, el porter Prieto està sent un dels millors jugadors andalusos aquesta temporada. Miguelín, que juga de tanca, té un potent xut exterior i el fa molt perillós de cara a les defenses contràries. L’altre home important del Jaén Paraíso Interior és el pivot esquerrà Buendía, per qui gira tot l’atac dels andalusos.

Al partit de la primera volta els blaugranes van fer un matx molt complet i van acabar-lo amb un clar 5-0. En aquella ocasió, Sergio Lozano va anotar un hat-trick que va permetre aconseguir la segona victòria de la temporada i en què fins i tot el porter Paco Sedano va ser capaç de fer un gol des de la seva porteria aprofitant que el Jaén estava jugant amb porter-jugador.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut