El Barça d’hoquei patins torna a la feina després de l’aturada per Nadal

El Barça d’hoquei patins torna a la feina després de l’aturada per Nadal

Els de Ricard Muñoz comencen a preparar el partit de l’OK Lliga contra el Calafell Tot L’Any del proper dia 4, que donarà el tret de sortida a un mes de gener apassionant

Després de la valuosa victòria a la pista del Reus Deportiu (2-7), el tècnic blaugrana va donar sis dies de festa als seus jugadors per poder gaudir de l’aturada per Nadal amb les seves respectives famílies. Un període de temps ideal per carregar les bateries amb l’objectiu d’encarar un mes de gener en què l’exigència serà màxima. El Calafell Tot L’Any, el Coinasa Liceo, el Moritz Vendrell, el Viareggio i el Vic posaran a prova la solidesa del líder invicte de l’OK Lliga i d’un dels aspirants a ser a la Final Four de la Lliga Europea.

Aquest dilluns, després de compartir un diumenge molt especial, els jugadors s’han tornat a posar els patins i, sota les ordres de Ricard Muñoz, han començat a preparar el primer d’aquests compromisos, el del dissabte 4 de gener a les 19 hores al Palau Blaugrana contra el Calafell Tot L’Any. La sessió s’ha dut a terme a Tordera, on l’equip ha compartit un parell de dies en què s’han realitzat diverses activitats per enfortir la cohesió del grup.

Ha estat el primer entrenament del plàning previst per a aquests dies:

Dimarts 31 de desembre

14.00 hores. Entrenament al Palau Blaugrana

Dimecres 1 de gener

Descans

Dijous 2 de gener

14.30 hores. Entrenament al Palau Blaugrana

Divendres 3 de gener

09.30 hores. Entrenament al Palau Blaugrana

Dissabte 4 de gener

19 hores. 12a jornada de l’OK Lliga. Barça – Calafell Tot L’Any

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut