No hi ha descans

No hi ha descans

Els homes de Marc Carmona s’entrenaran el 31 de desembre i l’1 de gener per tal de preparar el partit davant l’Inter Movistar

Divendres es jugarà un duel de la màxima rivalitat al Palau Blaugrana entre el Barça Alusport i l’actual líder de l’LNFS, l’Inter Movistar. El fet que es jugui el 3 de gener ha provocat que els blaugranes no puguin parar aquests dies i hagin d’entrenar-se avui, 31 de desembre, i demà, 1 de gener.

L’equip va gaudir dilluns del dia de descans després de vèncer el Jaén Paraíso Interior, però s’entrenarà la resta de la setmana per tal de preparar el millor possible el partit de divendres. Els de Marc Carmona volen retallar les distàncies al màxim i saben que això passa per preparar el partit davant de l’Inter Movistar de la millor manera.

Els madrilenys són els actuals líders de la competició i encara no han perdut cap partit en Lliga aquesta temporada. De fet, els han guanyat tots menys el que van empatar precisament davant del Barça Alusport a finals de setembre, en què el marcador va acabar 2-2. L’únic partit que han perdut aquest any va ser als vuitens de Copa del Rei, i va tornar a ocórrer davant dels blaugranes al Palau Blaugrana en un partit molt emocionant que es va decidir a la pròrroga amb un gol de Wilde.

El partit de divendres permetrà calibrar l’estat de forma dels jugadors del Barça Alusport i mirar de sumar el màxim de punts a l’LNFS abans que arribi l’aturada a mitjans de gener per la disputa del Campionat d’Europa de seleccions. Fins llavors, els components del vestidor blaugrana saben que han de donar el màxim per sumar de tres en tres a la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut