Golejada històrica del Celtic (0-7)

Els tres rivals del Barça al grup de la Lliga de Campions han sumat per victòries els seus partits del cap de setmana

El Celtic, l’Ajax i el Milan, els rivals del Barça a la fase de grups de la Lliga de Campions, han vençut els seus compromisos d’aquest diumenge. Els escocesos, contrincants dels blaugranes a l’última jornada, han obtingut un triomf històric al camp del Hearts, on han golejat per 0-7 als setzens de final de l’FA Cup. És la pitjor derrota dels locals a casa en 40 anys.

Per al Celtic han marcat Commons (3), Brown, Ledley i Lustig. Els catòlics de Glasgow ja manaven per 0-5 al descans i d’aquesta manera es refeien de la dura ensopegada de dimarts a Celtic Park davant del Milan.

Ratxa positiva de l’Ajax

Després de la victòria de dimarts, l’Ajax segueix amb bon ritme a l’Eredivise. El conjunt de Frank de Boer ha golejat l’ADO Den Haag per 0-4 en la 15a jornada de la competició regular. Klaassen ha obert el marcador als 10 minuts i Fischer ha ampliat l’avantatge abans de finalitzar els primers 45 minuts.

Pocs problemes ha causat l’ADO Den Haag al segon temps ja que els homes d’Amsterdam han sentenciat el partit amb gols de van Rhijn i de l’exblaugrana Bojan Krkic. El de Linyola ha marcat el seu primer gol oficial amb l’Ajax.

L’AC Milan recupera sensacions

Triomf treballat dels homes d’Allegri contra el Catania a domicili (1-3). Els ‘rossoneri’, però, han vist com Castro avançava el conjunt local amb un gol de Castro, aprofitant un error defensiu. Poc ha tardat a igualar el marcador el conjunt de Milà amb un gol de volea de Montolivo.

A la represa, el millor Milan. Balotelli ha capgirat el signe amb un bon llançament de falta i Kaka ha posat el punt final al capítol de gols després de finalitzar una bona conducció amb un xut potent.