Zubizarreta acompanyarà Messi a l’Argentina

Zubizarreta acompanyarà Messi a l’Argentina

El director esportiu viatjarà dimarts juntament amb el doctor Ricard Pruna i Pepe Costa per seguir les evolucions del ‘10’ blaugrana

El director esportiu Andoni Zubizarreta viatjarà a l’Argentina dimarts que ve juntament amb el doctor Ricard Pruna i el membre del cos tècnic Pepe Costa per seguir de primera mà l’evolució de la recuperació de Leo Messi. El davanter es va lesionar el 10 de novembre a Sevilla i des del 29 del mes passat porta a terme la segona fase de la seva recuperació al seu país.

Inicialment treballava sota la supervisió del doctor Daniel Martínez i el kinesiòleg Luis García, integrants del cos mèdic de la selecció argentina. Des d’aquest dijous també es troba a l’Argentina el preparador físic del FC Barcelona Elvio Paolorosso, tal com estava previst inicialment.

Andoni Zubizarreta, per la seva banda, assistirà dilluns al sorteig dels vuitens de final de la Lliga de Campions a Nyon i l’endemà es desplaçarà cap a Sud-amèrica. Hi serà fins al dissabte 21, quan volarà cap a Madrid per presenciar el Getafe-Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut