Iniesta:

Iniesta: "Ens faria il·lusió complir l’objectiu marcat"

El manxec creu que seria molt important "tancar l’eliminatòria contra el Cartagena" i "sumar els tres punts a Getafe” per mantenir les distàncies amb els rivals Pel que fa a Bartra, el central ha indicat que l’equip ha fet "un pas endavant"

La millor resposta a les dues derrotes han estat dues victòries. Dues victòries treballades, amb bon futbol i sobretot amb ambició. El Barça ha sumat, contra el Vila-real, la segona de la setmana després de golejar el Celtic (6-1) el passat dimarts: “Ha costat però l’equip ha fet moltes coses per tenir un resultat tan just”, ha valorat Andrés Iniesta, que avui ha tornat a l’onze titular del Tata Martino. “Estem en línia ascendent. Seguim creixent”, ha afegit.

El gran moment de Neymar no passa desapercebut i Iniesta ha valorat el brasiler com un jugador que “et pot decidir un partit” i que la intenció de tot l’equip és “intentar que la seva bona ratxa s’allargui el màxim possible”.

Com a objectiu principal, el manxec ha sentenciat que el més important és “tancar l’eliminatòria de Copa” i “intentar sumar els tres punts a Getafe” perquè l’objectiu marcat és mantenir les distàncies, tot i que si es pot miraran d’augmentar-les, afegeix.

L’evolució de Bartra

Em trobo molt còmode amb la confiança del míster, dels jugadors i amb mi mateix”, ha analitzat Marc Bartra després de completar una bona actuació en la victòria contra el conjunt valencià. “Avui hem fet un pas endavant”, ha recalcat el central, i ha fet èmfasi en “les ganes i la intensitat” que hi han posat. El central creu que aquests dos condicionants han estat “vitals” ja que “ells en cap moment han tingut més la pilota”, tot i que ha recordat que “la victòria és importantíssima perquè és contra un dels millors equips de la Lliga".

Com Iniesta, Bartra ha valorat molt positivament l’adaptació de Neymar: “Semblava que no feia gols i s’hi ha retrobat en aquests últims partits”.

A continuació us reproduïm més declaracions d’altres jugadors:

Sergio Busquets

“Ens ha faltat fer gols abans del seu empat”.

“Queda molta Lliga però és important la distància. Som tres equips molt igualats”.

“Guanyar els partits patint també és bo”.

“El nivell és molt alt”.

“L’essència ja la tenim agafada d’abans. Generalment busquem retornar-hi”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut