FC Barcelona-FC Cartagena: Reafirmats (3-0)

FC Barcelona-FC Cartagena: Reafirmats (3-0)

El Barça es classifica per als vuitens de final de la Copa amb un nou triomf sobre el Cartagena Pedro (min 30), Mariano en pròpia porta (min 67) i Neymar (min 88), els golejadors de la Diada del Soci Solidari

La Diada del Soci Solidari ha estat un èxit social (47.280 espectadors han acudit al Camp Nou) i una reafirmació esportiva. Partia el Barça amb l’l-4 obtingut a Cartagena i en una bona línia després de vèncer el Celtic i el Vila-real. Amb un onze molt competitiu, ha certificat la classificació amb un partit molt seriós i intens que ha guanyat per 3-0.

Ensurt visitant

L’equip tenia ganes d’agradar, però d’entrada es mostrava un punt imprecís i precipitat davant d’un Cartagena defensiu i ordenat. No hi tenien res a perdre els visitants, només l’objectiu d’obtenir un resultat digne i no fer un lleig als contraatacs o a les accions d’estratègia. Així, ha pogut neutralitzar les ocasions de Tello (min 3), Adriano (min 15) i Neymar (min 20) i ha protagonitzat dos ensurts importants amb dues rematades al pal abans de la mitja hora (la segona finalment invalidada per fora de joc).

Gol de Pedro

És probable que aquestes dues jugades esperonessin els locals, ja que immediatament han marcat el primer. Ha estat Pedro en rematar al primer toc, al primer pal, una centrada de Montoya des de la dreta. El Cartagena originava un embús a l’eix de la seva rereguarda i el Barça trobava espais per les bandes. L’1-0 no canviaria la dinàmica, però sí que ha dotat de més tranquil·litat el Barça, dominador. Seguia arribant bé, sobretot per la dreta, però li faltava contundència.

Control amb animació

Més sobris que vistosos per a l’ocasió, els homes de Tata Martino han seguit mirant amb desig la porteria contrària a la represa. Les faltes que aprofitaven per bombejar en llarg eren els únics instants d’alleujament visitant. A falta momentània de més gols, el soroll el posaven els aficionats. El Camp Nou ha fet l’onada en repetides ocasions mentre els seus homes combinaven amb autoritat. El Cartagena es mostrava fidel al seu plantejament inicial de plantar dues línies de 5 i 4 homes a la frontal de la seva àrea.

El segon gol de la nit s’ha presentat al minut 67 acompanyat de fortuna. Una centrada de Tello ha fregat el defensa Mariano, despistant el porter Savu. Amb el partit sentenciat, Martino ha introduït un quart d’hora a Iniesta, Alexis i Jordi Alba. La seva habilitat i caràcter servirien per revifar la situació i entretenir els últims minuts de la primera eliminatòria. I sentenciar-la amb un gol de cap de Neymar a centrada d’Iniesta (min 88). La següent, de vuitens, serà contra el Getafe.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut