FC Barcelona – FC Cartagena: Toca tancar-ho

FC Barcelona – FC Cartagena: Toca tancar-ho

El FC Barcelona jugarà la tornada sense Xavi (baixa per precaució), Sergio i Piqué (descartats)

Amb la feina feta a Europa (Celtic) i a la Lliga (Vila-real), el FC Barcelona vol resoldre aquesta nit (22 hores, TV3 i Antena 3) també la seva primera eliminatòria de Copa. La té molt ben encarada. L’1-4 assolit a Cartagena ara fa onze dies li atorga un marge importantíssim: podria perdre per 0-3 en l'últim partit de l'any al Camp Nou i classificar-se igualment per a la ronda de vuitens.

Vèncer i convèncer

A Can Barça, però, el repte sempre és guanyar i oferir una bona imatge. Com en els tres últims compromisos. La missió contra el Cartagena, a banda de segellar l’accés a la ronda següent, és donar continuïtat a les sensacions mostrades contra el rival de Copa a l’anada, contra el Celtic i amb el Vila-real, partits en què l’equip va vèncer i convèncer amb una regularitat en el joc que potser no havia tingut durant tot el primer tram de temporada.

Sense Xavi, Sergio i Piqué

Per fer-ho Martino ha citat un total de 16 futbolistes, que són tots els disponibles del primer equip tret de Xavi (baixa per precaució), Sergio i Piqué (descartats per decisió tècnica).

El FC Cartagena, per la seva banda, buscarà el miracle al Camp Nou amb un onze força variat al de l’anada. El seu tècnic, Luis García Tevenet, va prometre que alinearia dos equips diferents perquè tots els seus jugadors poguessin viure l’experiència d’enfrontar-se al FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut