El Manchester City passa per sobre el Leicester (1-3)

El rival del FC Barcelona als vuitens de la Lliga de Campions ha superat amb èxit els quarts de final de la ‘Capital One Cup’ Kolarov i Dzeko, en dues ocasions, han estat els autors dels tres gols de l’equip entrenat per Pellegrini

El Manchester City, el proper rival del Barça a la Lliga de Campions, també ha superat amb èxit el seu compromís. Els homes de Pellegrini han guanyat al Leicester 1 a 3, en el partit corresponent als quarts de la ‘Capital One Cup’.

En aquest duel de la Copa de la Lliga anglesa, Kolarov ha inaugurat el marcador quan s’havien disputat vuit minuts de joc. Dzeko ha estat l’encarregat de fer els altres dos gols del matx. El davanter bosnià ha vist porteria en els minuts 40 i 52. El Leicester, equip de la segona divisió anglesa, ha pogut fer el gol de l’honor mitjançant Lloyd Dyer.

Aquesta ha estat la primera victòria del Manchester City després del sorteig de la Lliga de Campions, que va designar que el Barça jugarà contra l’equip anglès el 18 de febrer a l’Etihad Stadium. La tornada serà el 12 de març al Camp Nou.