Tello: “Només penso a treballar cada dia i esperar les oportunitats del míster”

El davanter blaugrana va disputar els 90 minuts de la victòria de Copa d’aquest dimarts amb el Cartagena (3-0) Va ser decisiu en el segon gol de l’equip, que va entrar després de ser desviat per un defensa

Cristian Tello torna a somriure després d’un mes de baixa per una lesió al lligament lateral extern del turmell dret. Pocs dies després de rebre l’alta va tornar a ser titular en el partit de Copa del Rei d’aquest dimarts al Camp Nou (3-0) en la tornada dels setzens de final contra el Cartagena.

Recuperació golejadora

El de Sabadell es va mostrar animat i satisfet de la seva recuperació al programa ‘El Marcador’ de Barça TV: “Estic recuperat, al 100%, i molt content pels minuts disputats”. En la seva segona aparició després de la lesió va mostrar-se molt participatiu. “M’he trobat còmode i estic bé de la lesió”, ha afegit.

En una de les accions de perill que va crear va arribar el segon gol blaugrana, tot i que el xut el va desviar el rival Mariano. Ell mateix així ho admetia: “Sí, és cert que l’ha tocat el defensa. Volia centrar, havia vist Pedro al segon pal, però l’ha tocat el defensa i ha entrat”.

Partit disputat

El partit de dimarts va suposar la tercera titularitat per a ell i la primera vegada que disputa tots els minuts aquesta temporada. Tello va admetre la dificultat de superar el Cartagena, tot i ser un equip a priori inferior: “Hem fet un partit molt intens. El Cartagena ha fet un partit molt sòlid al darrere i ens ha costat”.

I ara, el Getafe

El proper rival que es trobarà el FC Barcelona a la Copa del Rei serà el Getafe. De fet, aquest diumenge mateix (17 hores) els blaugranes visitaran l’equip madrileny a la Lliga. Tello alerta de la dificultat d’aquest equip: “Et posen les coses molt complicades al seu camp i aquest diumenge ja es veurà un partit complicat”.