FCB Alusport - CA Gran Canària: Tres punts més abans de Nadal (3-2)

L'equip blaugrana capgira un gol inicial dels canaris gràcies a l'encert d'Ari Santos, Lin i Gabriel

El FC Barcelona Alusport ha guanyat aquesta nit el Colegios Arenas Gran Canària, en un partit molt treballat disputat al Palau Blaugrana. Amb aquest triomf el conjunt de Marc Carmona segueix tercer a la Lliga, la qual cosa li permet no perdre de vista l'Inter Movistar i ElPozo, primer i segon a la classificació.

El Barça Alusport s'ha trobat amb un Gran Canària molt ben tancat al darrere. A l'equip de Marc Carmona li ha faltat ser molt més incisiu en atac durant aquest primer temps. I en un dels pocs contracops dels canaris ha arribat el gol del conjunt rival. Abans, però, el Palau Blaugrana ha rebut amb una forta ovació Sergio Lozano, que tornava a les pistes després d'una lesió que l'ha deixat fora de l'equip des del 25 d'octubre. Al minut 10 el Colegios Arenas Gran Canària ha obert el marcador gràcies a Juanillo. Aquest gol ha despertat els blaugranes, que s'han mostrat molt més actius en atac. Saad, Wilde i Gabriel han pogut fer l'empat. Tampoc ha tingut fortuna Jordi Torras, que, a l'alçada del doble penal, ha enviat un fort xut al pal. Finalment l'1 a 1 ha arribat en el 17 quan Ari Santos ha aprofitat un rebuig del porter Dani Cabezón davant un xut de Sergio Lozano per marcar el primer gol culer.

Trenquen l'empat

La segona part no ha pogut començar de la millor manera. Quan només havien passat 40 segons el Barça Alusport s'ha posat per davant en el marcador. Xut de Jordi Torras rebutjat pel porter i Lin, molt atent, remata al fons de la porteria la pilota i ha fet pujar el 2-1. En el minut 25 Sergio Lozano ha tingut una de les ocasions més clares d'aquest període per ampliar l'avantatge però la pilota ha topat amb el travesser. Però el millor de la nit ha arribat de les botes de Gabriel. El jugador brasiler ha finalitzat una assistència fantàstica del capità Torras amb un toc subtil que ha deixat assegut el porter Dani Cabezón.

Hi hagut temps per a l'emoció ja que, quan faltaven tres minuts per al final, el Gran Canària ha retallat distàncies amb un gol de Campoy. Però el Barça Alusport ha fet un últim esforç i s'ha emportat els tres punts en l'últim partit de l'any 2013 al Palau Blaugrana. I és que el porter Cristian ha aturat a l'últim segon un xut perillós del conjunt canari. El pròxim compromís serà dissabte que ve a la pista del Jaén.