Jordi Alba: “Hem aconseguit una victòria important”

Jordi Alba: “Hem aconseguit una victòria important”

El lateral blaugrana ha estat un dels jugadors destacats i ha donat una assistència de gol "Dilluns serà un dia molt feliç, és possible que em retiri al Barça", ha afirmat Iniesta

El blaugrana Jordi Alba ha estat un dels jugadors més destacats del partit contra el Getafe. El jugador blaugrana ha estat protagonista en assistir a Pedro en un dels tres gols del canari. Malgrat la victòria final, Alba ha reconegut que l’equip no ha sortit del tot bé al partit: “Hem encaixat dos gols fruit de la relaxació, però l’equip s’ha refet i hem acabat fent un bon partit”. Amb la victòria al Coliseum Alfonso Pérez, el Barça es garanteix acabar líder l’any 2013, un fet important per a Jordi Alba: “En línies generals hem fet un bon partit. Estem contents per acabar líders l’any, hem aconseguit una victòria important”.

Dilluns serà el dia en què Andrés Iniesta signarà el seu nou contracte que el lligarà al Barça fins al 2018. El futbolista manxec ha reconegut que serà un dia important per a ell: "Serà un dia molt feliç, és possible que em retiri al Barça. Desitjo seguir estant sa i poder ajudar l’equip a guanyar títols a finals de temporada”. Iniesta ha valorat el joc de l’equip: “Estem en un moment en què juguem amb confiança. L’any que ve hem de seguir per aquest camí, i arribar al mes d’abril o maig amb opcions per lluitar per tots els títols”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut