El Barça B torna als entrenaments amb il·lusions renovades

El Barça B torna als entrenaments amb il·lusions renovades

El Barça B ha fet la seva primera sessió preparatòria després d’una setmana de vacances nadalenques Els homes d’Eusebio Sacristán preparen ja el difícil compromís que tindran diumenge davant l’Alcorcón a l’estadi Santo Domingo

El Barça B ha tornat a la feina aquest dilluns en un entrenament vespertí que ha començat a les 18 hores. Després d’una setmana de vacances a causa de les festes de Nadal, els blaugranes ja preparen el partit de diumenge davant l’Alcorcón a l’estadi Santo Domingo (18 hores, Teledeporte).

Carles Planas, que ha disputat aquesta tarda el partit amistós ‘Champions for Life’ amb fins benèfics, ha estat l’única absència en l’entrenament. Per la seva banda, Grimaldo, Sandro i Agostinho Cá han fet una part de l’entrenament amb el grup; Masip i Edgar Ié han començat a fer treball de readaptació, i Campins ha fet treball de gimnàs.

Descans per any nou

El Barça B té previst entrenar-se tota la setmana en horari habitual (11 hores) a excepció de dimecres, 1 de gener, que faran descans per l’any nou.

Els homes d’Eusebio Sacristán han tornat amb il·lusions renovades per preparar un partit davant d’un rival directe que compta amb només un punt més que el filial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut