Barça Lassa – Buducnost VOLI: Guanyar i assegurar el 5è lloc

Barça Lassa – Buducnost VOLI: Guanyar i assegurar el 5è lloc

Un triomf dels de Pesic deixaria els blaugranes en la cinquena posició a falta d’una jornada per disputar-se (dijous, 21h)

El Barça Lassa disputa aquest dijous, a les 21 hores i en directe per Movistar Deportes (Dial 55), el Buducnost VOLI en la que serà la la 29a jornada de l’Eurolliga. Els de Pesic, que tenen dues oportunitats per poder assegurar el cinquè lloc, volen deixar la feina feta a falta d’una jornada i poder pensar ja en el que seria el seu rival: l’Anadolu Efes.

El rival

Compta amb un equip amb molta qualitat, amb diferents homes que generen molt desequilibri: el base Norris Cole (17,4 punts) és el màxim anotador de l’equip que entrena Jasmin Repesa. L’exblaugrana Edwin Jackson (10), l’aler pivot Earl Clark (11,8) o el pivot Goga Bitadze (11,8) son altres dels jugadors més incisius. Completen l’equip Coty Clarke, Nemanja Gordic, Suad Sehovic, Danilo Nikolic, Petar Popovic o Filip Barovic.

El Barça

Els homes de Pesic busquen el 17è triomf del curs a la competició que permetria assegurar el 5è lloc a la Lliga Regular. Séraphin i Hanga, que s’han perdut els últims partits amb l’equip, seran dubtes fins a última hora.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut