Ilias Fifa torna a guanyar la Cursa dels Nassos de Barcelona

L’atleta del FC Barcelona s’imposa a la Cursa dels Nassos i fa el doblet després d’haver assolit la Sant Silvestre del Masnou

En ple estat de forma, així ha finalitzat l’any el fondista blaugrana Ilias Fifa. Fa uns dies es va imposar a la Sant Silvestre del Masnou i ara s’ha endut el triomf a la Cursa dels Nassos de la Ciutat de Barcelona.

Tancant l’any amb èxit

Fifa va pujar a dalt de tot del podi a la XV edició de la Cursa dels Nassos, una prova que va aplegar més d’11.000 corredors, rècord absolut de la prova. Pels carrers de Barcelona, Fifa va repetir el triomf assolit l’any 2010 i va prendre la revenja dels dos segons llocs de les dues darreres edicions.

Amb una marca de 29 min 30 s, l’atleta del FC Barcelona va demostrar l’òptim estat de forma amb què acaba l’any 2013. Quan faltaven dos quilòmetres per a la fi de la prova, el blaugrana va fer un canvi de ritme que va deixar enrere els seus rivals per proclamar-se campió de la popular prova.