Un gener ple de reptes per al Barça

Un gener ple de reptes per al Barça

El Barça comença l’any amb cinc compromisos importants, quatre al Palau, de cara a assolir els primers objectius que s’ha marcat l’equip El Calafell Tot L’Any serà el primer rival dels blaugranes, aquest dissabte a les 19 hores al Palau

No serà precisament un gener de rebaixes per al Barça d’hoquei patins. Més aviat al contrari. Els de Ricard Muñoz disputaran cinc compromisos importants, quatre al Palau, de cara a continuar pel bon camí tant a l’OK Lliga com a la Lliga Europea. El Calafell Tot L’Any, el Coinasa Liceo, el Moritz Vendrell i el Vic, equips de la zona mitjana-alta de la classificació, posaran a prova el líder invicte de l’OK Lliga. A més, el Viareggio visitarà el Palau esgotant les seves últimes opcions de classificar-se per als quarts de final de la màxima competició continental.

El primer rival d’aquest 2014 serà el Calafell Tot L’Any, un conjunt que és vuitè i que lluita per entrar a la propera edició de la Copa del Rei. Els de Pere Varias han protagonitzat un bon inici de curs i arriben al Palau amb un balanç de cinc victòries, dos empats i quatre derrotes. El duel es disputarà aquest dissabte, 4 de gener, a les 19 hores.

Els propers compromisos

  • Dissabte 4 de gener (19 hores)
    Barça – Calafell Tot L’Any. 12a jornada OK Lliga
  • Dissabte 11 de gener (16.15 hores)
    Barça – Coinasa Liceo. 13a jornada OK Lliga
  • Dimarts 14 de gener (21 hores)
    Moritz Vendrell – Barça. 14a jornada OK Lliga
  • Dissabte 18 de gener (19 hores)
    Barça – Viareggio. 4a jornada Lliga Europea
  • Dissabte 25 de gener (20 hores)
    Barça – Vic. 15a jornada OK Lliga
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut