Carmona:

Carmona: "Espero que tornem a veure un gran espectacle"

Aquest divendres s’enfrontaran al Palau Blaugrana el Barça Alusport i l'Inter Movistar

Aquests dies de festes no ho han estat per als homes de Marc Carmona. El Barça Alusport s’ha estat entrenant per preparar el partit de tornada davant del líder de l’LNFS, l’Inter Movistar. Marc Carmona i Gabriel han atès els mitjans de comunicació abans de començar l’entrenament a la Ciutat Esportiva.

El tècnic blaugrana ha volgut analitzar el partit de demà i ha avisat de la perillositat del rival: “Espero un partit igualat, semblant al de Copa i que en teoria s’hauria de decidir al final. Tot el que se surti d’això seria una sorpresa. Podem guanyar amb marcador baix, amb marcador alt. Les circumstàncies del partit són les que l’acaben condicionant”. Per la seva banda, Gabriel ha incidit en el mateix que el seu entrenador: “Sabem que serà un partit molt complicat i difícil. L'Inter Movistar està en un moment molt bo. A la Copa del Rei vam merèixer passar a la propera fase i ara torna a la Lliga. Penso que serà un partit molt complicat, serà dur. Però nosaltres sabem que al Palau som molt forts i que farem tot el possible per guanyar”.

La continuïtat en el joc és la màxima que volen els equips per tenir bons resultats. “Venim de fer un bon partit a Jaén. Hem d’intentar de seguir en la mateixa dinàmica a casa, on ens està costant una mica més”, ha assenyalat Carmona, en aquest sentit. “Hem de tenir més continuïtat de la que hem tingut a la primera volta quant a joc, a productivitat ofensiva –ha afegit-, tenim al davant el líder, que s’ha mostrat extraordinari tota la primera volta i aquests dos primers partits de la segona”.

“Espero que tornem a veure un gran espectacle i a veure si som capaços de tornar-los a guanyar”, ha indicat el preparador culer. De fet, el Barça Alusport ha estat l’únic club que ha estat capaç de guanyar els madrilenys aquest any. Gabriel ha manifestat que “el partit de demà serà molt igualat”: “Els dos partits jugats fins ara ja parlen per si mateixos. Estem preparats per sofrir i sabem que serà un partit complicadíssim, tant en defensa com en atac, i els detalls seran fonamentals”.

Sense marge d’error

L’equip és conscient que els 8 punts de distància entre els dos equips són un món, però el partit de demà ha de servir per retallar aquestes diferències. “Des d’un pista de vista numèric és clar que si no guanyem és impossible quedar primers si es posen a 11 punts. Hem d’intentar posar-nos a 5, perquè hem de tenir en compte que ells han d’anar a Múrcia i és l’única possibilitat que tenim. Per nosaltres probablement és l’última oportunitat per batallar, perquè és un enfrontament directe i de fer-los veure a ells també que reduint aquesta comoditat que tenen ara de punts poden tenir alguna relliscada més”, ha dit, en aquesta línia, Carmona. Gabriel també ho veu de la mateixa manera: “Som conscients que aquest partit és la nostra última esperança d’apropar-nos. Si fallem serà molt, molt complicat. Estem començant la segona volta, però sabem que és una oportunitat molt bona a casa nostra i tenim la intenció d’apropar-nos encara una mica més”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut