El Barça B completa el primer entrenament de l'any 2014

El Barça B completa el primer entrenament de l'any 2014

Després de gaudir de deu dies de vacances, els homes d’Aleix Duran tornen als entrenaments pensant ja a completar una gran segona volta El pròxim partit serà contra el Breogán, a Lugo, el dissabte 11 a les 19.15 hores

El Barça B ha tornat a la feina aquest dijous amb l’únic objectiu de completar un segon tram de temporada molt diferent del primer, en què tan sols han aconseguit dues victòries en 13 partits i són l’últim classificat. Per tant, en aquesta segona volta els blaugranes hauran de capgirar la situació per sortir dels llocs de descens.

Xavi Moix, Oriol Paulí, Josep Pérez, Adrià Cantenys, Emir Sulejmanovic, Nick Spires, Alexandr Zhigulin i Ferran Laviña han pres part del primer entrenament de l’any 2014. Els júniors Ludde Hakanson i Marc Garcia, components del filial, disputaran el Torneig Internacional Júnior de l’Hospitalet i no seran amb l’equip els pròxims dies. Stefan Peno, Ramon Vilà, Nedim Dedovic i Alejandro Mazaira, que també han disputat algun partit amb el filial, també participaran en aquest torneig.

Partit ajornat

El partit contra el Cocinas.com, que s’havia de disputar aquest cap de setmana del 4-5 de gener, es disputarà el 2 de febrer a les 18 hores al Palau Blaugrana. Això significa que el primer partit de l’any del Barça B serà el dia 11 de gener a les 19.15 hores a la pista del Breogán de Lugo, el tercer classificat de la competició. El pròxim partit a casa, doncs, serà contra el Melilla el 19 de gener (17 h).

[[BOTOVERMELL::CALENDARI++BARÇA B::http://www.fcbarcelona.cat/basquet/basquet-equip-b/calendari::HOR::NF::TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut